Δήλωσε συμμετοχή στο «Chalkida Bridges Marathon» και τρέξε για καλό σκοπό! (Promo Video)

Όλη η Χαλκίδα  κινείται τις τελευταίες μέρες στου ρυθμούς του «Chalkida Bridges Marathon» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.Φέτος ο πήχης έχει τεθεί ψηλά και οι προσδοκίες από τη διοργάνωση είναι μεγάλες. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, έχει επίσημα ενταχθεί στο καλεντάρι και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, ο οποίος έχει την επίβλεψη και πιστοποίηση των διαδρομών.

Η όλη προσπάθεια βασίζεται στην προσφορά, καθώς πρόκειται για έναν Μαραθώνιο φιλανθρωπικού χαρακτήρα με βασικό σύνθημα » Τρέχω- Διασκεδάζω-Προσφέρω». Στόχος των διοργανωτών φέτος είναι οι συμμετοχές να ξεπεράσουν αυτές των προηγούμενων χρόνων και όλοι μαζί οι Χαλκιδέοι να δώσουν βροντερό παρών ελπίδας και αισιοδοξίας.

Ο αγώνας έχει κόστος συμμετοχής δέκα ευρώ (10 €), και ένα (1€) για τον παιδικό αγώνα 1 Χλμ.. Τα έσοδα θα διατεθούν στον Πανευβοϊκό Σύλλογο «ο Καλός Σαμαρείτης».

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό σχετικό με τις δράσεις του συλλόγου που είναι αφιερωμένος στη κακοποιημένη γυναίκα και παιδί.

Πηγή : Off Magazine

LEAVE COMMENT